Et alt for tidligt farvel…

alex1I dag for præcis et år siden, mistede vores vennepar deres søn. Han valgte, i en alder af kun 17 år, at slutte sit eget liv.

Jeg blev spurgt, om jeg ville fotografere Alexanders bisættelse og trods mine tårer og gråd, så fik jeg taget en masse billeder fra dagen. Når jeg ser billederne, så føler jeg det som at jeg oplever dagen igen. Først føler jeg den store sorg i kirken og den store følelsesladet afsked fra familien og fra de mange venner, der mødte op. Men ved den efterfølgende sammenkomst i haven mærker jeg en stemning af glæde over alle de dejlige minder og  sjove oplevelser, som man har haft sammen.

Mine tanker går i dag til Mette, René, Lars, Christoffer, Mark, Kenn og Nick – og til alle jer andre, der også var så heldige, at kende Alexander <3

Billederne fra Alexanders Bisættelse kan I se her:

 

https://onedrive.live.com/redir?resid=9D68C5A7FD853DF!3959&authkey=!ANRcD9DrZTG-fE4&ithint=folder%2cmp4