Hvor godt kender I egentlig jeres fotograf ?

photocrati gallery

Hvor godt kender I egentlig jeres fotograf? Nok ikke særlig godt, vel? Det er faktisk en stor tillidssag, at skulle vælge en helt fremmed person til at fotografere sine børn, hvad enten de er nyfødte eller ældre. Som børnefotograf ved jeg, at korrekt kameraindstilling, belysning og et godt kamera, faktisk bare er sekundært, når man skal tage det perfekte billede. Kommunikation med børnene er det primære. Når de har det godt og trygt, så får jeg de bedste og mest naturlige udtryk.

Kunne I tænke jer, at vide lidt mere om mig? Så læs videre….

I dag er min fødselsdag 🙂 Jeps, 45 år gammel og bor i Ganløse sammen med Michael og vores 3 drenge. Meeeen her kommer der lidt mere, som I måske heller ikke vidste……

Jeg har boet 3 år i Australien

Fra 2000-2003 boede jeg i Melbourne sammen med Michael og vores 2 ældste drenge, som dengang kun var 2 og 4 år. Det var en fantastisk oplevelse med nye indtryk og et andet syn på tilværelsen. Jeg har stadig kontakt med et par veninder derfra og vil altid betragte Melbourne som mit andet hjem <3

Jeg har aldrig drukket en eneste kop kaffe i hele mit liv

Det er bestemt ikke fordi jeg er sundheds freak, men bryder mig bare ikke om smagen af kaffe. Til gengæld er jeg stor the-drikker, sort-grøn-hvid-urte og i alle smagsvarianter. Min favorit er grøn the med citron og ingefær fra Perch.

Jeg elsker komedie-serien ”Modern Family”

Hvis I ikke har set den endnu, så kan den varmt anbefales. Min favorit karakter er Phil Dunphy, en dedikeret familiefar som selv mener han er super cool trods sine nørdede tendenser – Kan genkende ham lidt i min egen mand 🙂

Jeg spiller squash i Birkerød Squash Klub

Jeg har egentlig spillet der i 8 år, men de sidste 3 år har det været ret begrænsede pga. rygskade. Det er en sport som kræver meget teknik og kondi (begge mine svagheder). Min favorit squash buddy er min mand 🙂

 

Jeg har fuldført en halv-marathon hele 3 gange

OK, det er ikke en hel marathon, men da stadig værd at nævne. Jeg er i hvert fald stolt, at have kunnet løbe 21 km i ét hug.

Jeg er oprindelig uddannet Engelsk Korrespondent

Så egentlig burde alle mine indlæg være på engelsk… Måske gør jeg dem lidt mere internationale en dag

Jeg er faktisk en meget privat person

Sagde hun, mens hun delte personlige facts ud i et offentlig forum 🙂 Men jo… og lidt af en enespænder også… Nyder faktisk, at bruge en fridag bare derhjemme.

 

7 mere eller mindre brugbare informationer, som er med til at give et lille indblik i hende damen, der altid står bag kameraet og siger sjove lyde til jeres børn. Jeg håber I føler, at I kender mig en lille smule bedre, næste gang I kommer og besøger mig – Det var i hvert fald mit ønske. Og på sin fødselsdag må man få, hvad man ønsker sig 🙂