Hos mig sker fotograferingen i rolige omgivelser og med vægt på den gode oplevelse. Når din baby har det godt og føler sig tryg, så kommer de dejlige udtryk helt af sig selv.

Prisen for en babyfotografering er kr. 1000,- og inkluderer 30 min. fotografering i studie, 2 billeder (som I selv udvælger) leveret digitalt i højopløsning (5760 x 3840 px), redigering (skrammer/sår bliver retoucheret), beskæring, lysopsætning samt moms. Frit valg mellem farve eller sort/hvid. Tillæg for aften (efter kl. 17), weekend og helligdage: kr. 500,-

Overvej, hvilken alder du ønsker ham eller hende fotograferet. Hvis din baby kun er 1 måned gammel, så kan tiden hurtigt gå med bleskift, trøst, amning og I vil få mere nytte af en nyfødtsession på 2 timer. 6 mdr alderen er en skøn alder, hvor de både kan ligge på ryg og mave samt sidde op og dermed får I mere variation i jeres billeder. Og igen i 10-12 mdr alderen, hvor de pludselig både kan kravle og måske gå. Tiden går stærkt, så husk at få de skønne milepæle foreviget, til evig glæde og minde.