Gratis fotografering af Mødregrupper

Som noget nyt i 2017, blev alle mødregrupper tilbudt gratis fotografering hjemme i mit fotostudie. Det blev til rigtig mange herlige timer sammen med de skønneste babyer. Babyfotografering er, og bliver, min største passion. Der findes ikke noget bedre end at finde alle deres skønne udtryk og personligheder frem i billeder og dernæst vise dem frem til deres stolte forældre. Og mit studie er netop indrettet til masser af hygge og leg, imens de bliver fotograferet. Babyfotografering skal jo netop foregå i babys eget tempo og på egne præmisser, og når jeg fotograferer babyer under netop disse forhold, så kommer smil, glæde og udstråling helt af sig selv. Og alle går hjem med en super god oplevelse og ikke mindst nogle skønne billeder, til evig glæde og minde.

I kan læse mere om fotografering af mødregrupper her  https://maiolsson.dk/modregrupper/

Tilbuddet om gratis mødregruppefotografering fortsætter i hele 2018.

photocrati gallery