Tilbud til alle mødregrupper

 

 

Hold jeres næste mødregruppe i mit studie og få din baby (og evt. dig selv) fotograferet helt gratis. I betaler kun for de billeder, som I ønsker jer og der er ingen minimumskøb.

Jeg byder på the og kaffe imens jeres babyer bliver fotograferet i hyggelige omgivelser, med masser af forskellige baggrunde og rekvisitter for enhver smag. Der er masser af plads til hygge og leg og fotograferingen sker afslappet og helt efter babys præmisser.

 

Jeg sætter to timer af til mødregruppe hyggen, så der vil være rigelig tid til både snak, leg, hygge og en masse fotograferinger af hver baby.

 

I kan booke en tid ved at klikke her kontaktformular eller I er velkomne til at ringe på 26496114.

 

Tilbuddet gælder kun i hverdage i tidsrummet kl 10-13. Se flere betingelser nedenfor.

 

 

 

 

 

Lidt praktisk information

Mit studie ligger på Lejrvej 23B i Kirke Værløse og er på 100 kvm med eget køkken og toilet. Der er puslebord, stor terasse (med plads til jeres barnevogne) og gode parkeringsforhold lige ved siden af hoveddøren. Jeg har en masse rekvisitter til fotograferingen, men hvis I har en særlig bamse, et hjemmehæklet tæppe eller andet personligt legetøj, som I gerne vil have med på nogle af billederne, så tag endelig med.

   

Det med småt….

I skal minimum være 4 voksne (og max. 8) og jeres baby må højst være 12 mdr. Søskende er hjertelig velkomne. Mødregruppefotografering tilbydes kun i tidsrummet fra kl. 10-13 og kun på hverdage. Alle babyer vil blive fotograferet og der vil være et godt udvalg af forskellige opstillinger, som man kan vælge i blandt. Der er ingen købetvang. Priser på billederne kan I finde her priser