Klassisk opstillet eller det mere afslappede billede ?

Ved søskendefotograferinger er det de færreste kunder, som har specifikke ønsker til opstillinger, dog er alle enige om, at det skal se naturligt ud. Hvad der menes med “naturligt” kan være smilet, udtrykket, poseringen, opstillingen – vi har ikke alle de samme meninger omkring, hvad vi forstår ved naturligt.. til at starte med, hvor naturligt er det så egentligt, at 3 børn sidder i et studie og kigger op i kameraet samtidig og smiler…

Disse to billeder er fra samme fotosession, med 2 meget forskellige opstillinger. Jeg kalder dem “det klassiske” og “det afslappede”. Hvor det klassiske har gode smil og viser nærkontakt med hinanden (brødrenes omsorgsfulde hænder på lillesøster) – ja så viser det afslappede billede 3 meget naturlige individer i hver deres naturlige roller.

 

photocrati gallery