Mit første år som selvstændig

D. 1/6 2012 var dagen, hvor jeg lagde 20 år i eksport/shipping branchen bag mig, og valgte at dyrke min passion for fotografering som mit erhverv. Det var, udover at få mine tre børn, den BEDSTE BESLUTNING jeg har taget i mit liv. Og trods mange tanker og drømme, så skulle det alligevel tage mig år at indse, at man skal følge sin passion – så skal alle bekymringer nok løse sig med tiden. For dem er der nok af, når man beslutter at takke nej til en god, fast indkomst og i stedet springe ud i den selvstændige verden, hvor alt afhænger af din helt egen indsats. Jeg er SÅ lykkelig, at have taget springet.

Tusinde tak til alle jer, der havde tillid til mig, på mit første års lange vej. Det har været utrolig livsgivende, at have været med til at forevige de skønne udtryk og fantastiske stemninger – og jeg glæder mig SÅ MEGET til at se, hvad det næste år vil bringe.

 

to glade børn