Tilbud til alle mødregrupper

 

nicholas

 

Hold jeres næste mødregruppe i mit studie og få din baby (og evt. dig selv) fotograferet helt gratis. I betaler kun for de billeder, som I ønsker jer og der er ingen minimumskøb.

Jeg byder på the og kaffe imens dit barn bliver fotograferet i hyggelige omgivelser, med masser af forskellige baggrunde og rekvisitter for enhver smag. Der er gulvvarme og masser af plads til hygge og leg og fotograferingen sker afslappet og helt efter babys præmisser.

 

Jeg sætter to timer af til mødregruppe hyggen, så der vil være rigelig tid til både snak, leg, hygge og alle fotograferingerne.

 

I kan booke en tid ved at klikke her kontaktformular eller I er velkomne til at ringe på 26496114.

 

Tilbuddet gælder kun i hverdage i tidsrummet kl 10-13. Se flere betingelser nedenfor.

 

 

 

 

 

Lidt praktisk informationcalvin

Mit studie ligger på hele 1. salen af min private bolig på 215 kvm. Jeg har en overdækket terrasse, hvor I kan parkere jeres barnevogne. Der er masser af plads i min stue og køkken/alrum til autostole og lifte, eller hvis man har brug for en stille stund med sin baby. Jeg har to badeværelser, begge med plads til bleskift og jeg har mikrobølgeovn til opvarmning af flaske. Kort sagt, mit hjem er åbent for de behov, I skulle få brug for.

   

Det med småt….

I skal minimum være 4 voksne (og max. 6) og jeres baby må højst være 12 mdr. Søskende er hjertelig velkomne. Mødregruppefotografering tilbydes kun i tidsrummet fra kl. 10-13 og kun på hverdage. Alle babyer vil blive fotograferet og der vil være et godt udvalg af forskellige opstillinger, som man kan vælge i blandt. Der er ingen købetvang. Priser på billederne kan I finde her priser på print

 

 

collage.web